perjantai 21. helmikuuta 2014

Kanaa, tomaattia, vuohenjuustoa - suosikkipasta!

Eilisessä Hesarissa oli juttu, jota olin kaipaillut jo jonkin aikaa. Nimittäin tomaattimurskatestaus. Olemme käyttäneet aika usein Pirkan luomutomaattimurskaa, koska se on kätevässä pahvipakkauksessa ja on ollut ihan kelvollista. Koska sitä ei Prismasta saa (yllätys yllätys) niin viimeksi kaappivaraksi ostettiin peltipurkissa Muttia. Mutta tässä testissä olikin iloinen yllätys tuo voittaja, jota en ole koskaan kokeillut. Nimittäin neljän kappaleen pahvipakkauksissa myytävä ParmaSole Polpa Fine. Se tulee varmasti seuraavan Citymarket-kauppareissun ostoslistalle. Tänään siis käytettiin sitä viime aikoina paljon puhuttua Muttia ja onhan se hyvää.

Tässä tulee yksi ehdottomista suosikkipastoistani. Ainesosat kertovat jo paljon, mutta jos joku miettii tälle vertailukohtaa, niin maku on aika lähellä (tietenkin parempi ;) ) kuin Via sarjan kana-vuohenjuustovalmispastassa. Se on niitä harvoja einesruokia, joita ihan mielelläni syön vaikkapa töissä hätälounaana.

Kana-vuohenjuusto-tomaattipasta

1 valkosipulinkynsi
öljyä
300-400 g broilerin fileitä paloiteltuna
1-2 rkl vihreää pestoa
10 kalamataoliivia
10 kirsikkatomaattia
Purkki tomaattimurskaa
100 g vuohenjuustoa paloiteltuna
½ tl sokeria
1 rkl punaviinietikkaa

täysjyväspagettia


Lorauta öljyä pannulle ja laita siihen silputtu valkosipulinkynsi. Laita levy kuumenemaan. Pannun ollessa valmis paista kanafileepalat. Sekoita joukkoon pesto. Lisää halkaistut oliivit ja kirsikkatomaatit. Kaada joukkoon purkki tomaattimurskaa, sokeri ja punaviinietikka. Anna kiehahtaa ja lisää vuohenjuustot. Anna hautua miedolla tai ota levy kokonaan jo pois, vuohenjuustojen ei ole tarkoitus sulaa. 

Tarjoile spagetin kera. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti