keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kuhaa uunissa

Reilun viikon kestänyt blogihiljaisuus johtuu siitä, että vietimme viikon tien päällä. Viikon ruokalistaan kuului mm. paistettua kuhaa, ankankoipia ja uunijuureksia, pekoni-herkkusienipastaa, banaanijuustokakkua, kana-juustosalaattia... Äitienpäivä alkoi ihanalla croissant-hedelmä-aamiaisella ja päivän lounaaksi nautittiin noutopitsaa raksamateriaaleista kasatun pöydän ympärillä harkoilla istuen. Kotimatkalla äitini laittoi matkaan kuhafileet kaikille. Halusin kokeilla niillä jotain muuta kuin sitä perinteistä pannulla paistamista ja tässä oikein mukavasti onnistunut lopputulos siitä, mitä kaapista sattui kuhien lisäksi löytymään.

Kuhaa uunissa

4 kuhafilettä
öljyä
pippuria
suolaa
tilliä
1 sipuli
n. 20 hillosipulia
2 rkl ranskankermaa (tai vaikka purkillinen, jos löytyy)
2 tl soijakastiketta

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalafileet vuokaan. Myllää pintoihin hieman pippuria ja suolaa ja ripottele päälle tilliä. Kuori ja siivuta sipuli ja levitä se kalojen päälle. Ripottele vuokaan hillosipulit. Sekoita soijakastike ranskankermaan ja laita seosta sinne tänne kalojen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti