Kylmäsavulohi-katkarapupasta
150 g kylmäsavulohta
2 dl katkarapuja
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä
1 rkl tilliä
mustapippuria myllystä
2 dl ruokakermaa
1 lime
täysjyväpastaa
Laita pastavesi kiehumaan ja tee pastan kypsymistä odotellessa kastike. Kuori ja pilko sipuli isohkoiksi paloiksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuullota niitä öljyssä muutama minuutti. Lisää katkaravut ja pyöritele hetki, älä paista. Mausta tillillä ja mustapippurilla. Kippaa joukkoon purkki kermaa ja kuumenna kiehumispisteeseen. Laita levy pois päältä ja jää odottamaan pastan kypsymistä. Siivuta kylmäsavulohi sopiviksi paloiksi ja laita kastikkeen joukkoon. Tarjoile pastan päällä ja purista annoksen päälle limemehua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti