Suppilovahverorisotto
1-1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
2 dl vettä
1-2 sipulia (koosta riippuen)
2 valkosipulinkynttä
mukava nokare voita
8 dl kanalientä (tai kasvislientä)
2,5 dl risottoriisiä
pippuria myllystä
raastettua parmesania
Laita sienet likoamaan pariin desiin vettä muutama tunti ennen ruoanvalmistusta. Voit mitatessasi hieroa sieniä vähän pienemmiksi, niin niitä ei tarvitse myöhemmin pilkkoa.
Hienonna sipuli ja valkosipuli pieneksi. Kuumenna voi kasarissa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää valutetut sienet ja pyörittele hetki. Lisää pannulle risottoriisi ja kuullota muutama minuutti, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää neste kasariin kauhallinen kerrallaan niin, että neste imeytyy ennen seuraavaa lisäystä. Sekoittele koko ajan. Lopuksi rouhi joukkoon pippuria ja sekoita joukkoon parmesanraaste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti